Log ind med Digital Signatur

Log ind med nøglefil


Om Motorregister.dk

Motorregister.dk er et website udviklet af DBI IT for at lette importørvirksomhedernes arbejde med at oprette køretøjer i SKAT's digitale motorregister, DMR.

Ved at indsamle tekniske data automatisk fra fabrikker og importører minimerer motorregister.dk det manuelle arbejde med at forberede køretøjsoplysninger og videreformidle disse til de relevante myndigheder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere.

Websitet er udelukkende til brug for officielle importører af køretøjer, som har behov for at kommunikere elektronisk med DMR.

Ønsker du at vide mere, kontakt da DBI IT enten telefonisk på +45 70 22 99 20 eller pr. e-mail info@motorregister.dk.

Kontakt

Motorregister er udviklet og drevet af DBI IT.

DBI IT A/S
Kvæsthusgade 5F
1251 København K

Telefon: +45 70 22 99 20

E-mail: info@dbi-it.dk

Sådan kommer du igang

For at komme i gang med at anvende typegodkendelser.dk kræves, at din virksomhed er oprettet som importørvirksomhed hos SKAT og Trafikstyrelsen. Dernæst skal du være i besiddelse af en gyldig digital medarbejdersignatur fra DanID.

Læs mere om digital signatur for virksomheder her.

Såfremt de to ovenstående betingelser er opfyldt, kan du kontakte DBI IT enten telefonisk på +45 70 22 99 20 eller pr. e-mail for at blive oprettet som bruger.

Hjælp til at logge på

Fra forsiden af motorregister.dk klikker du på knappen ”Log på”, der er placeret til højre på siden.

På den efterfølgende side kan du vælge den signatur, du ønsker at anvende, hvis der er installeret flere certifikater på den samme pc. Såfremt der kun er installeret et certifikat, vælges dette automatisk.

Derefter vises et vindue, hvor du skal taste din personlige adgangskode til den digitale signatur. Såfremt det angivne certifikat er gyldigt, og den indtastede adgangskode er korrekt, vil du derefter få adgang til oversigtssiden på motorregister.dk.

Er det første gang du logger på motorregister.dk, vil du blive bedt om at indtaste din e-mailadresse og den adgangskode, som du har modtaget pr. e-mail fra DBI IT. Denne adgangskode skal kun indtastes, første gang du logger ind. Fremover vil du udelukkende skulle bruge den adgangskode, som er tilknyttet den digitale signatur.